Këmbimi valutor, 4 maj 2021

Në kursin e këmbimit valutor, sot vihet re një rënie e lehtë e euros dhe frangës zvicerane. Ndërkohë, dollari dhe paundi britanik kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valutor të përditësuar:

Dollari:                                 Blihet 101.8                    Shitet 102.5

Euro:                                     Blihet 122.8                    Shitet 123.3

Paundi Britanik :            Blihet 141                         Shitet 142.3

Franga Zviceriane:        Blihet 111 .3                     Shitet 112.1

Shikime: 11
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *