15-vjeçari shqiptar shkëlqen në ‘The Voice Kids’ në Gjermani, ngriti në këmbë gjithë publikun me zërin e tij

Një tjetër shqiptar shkëlqen në skenën e “The Voice of Kids” në Gjermani. Sefidin Xhemaj është 15-vjeçari, i rritur në Austri i cili ka arritur në gjysmëfinale dhe ka rrënqethur me zërin e tij duke ngritur në këmbë të gjithë publikun.

Gjatë një lidhje të drejtpërdrejtë në emisionin “Wake Up”, Sefedini shpjegon se i ka mbajtur sytë e mbyllur deri në fund: “kam pasur në mendje zërin tim dhe këngën”.

Nëna e tij, Mirnete Xhemaj rrëfen se ka qenë shumë e emocionuar, dhe njëkohësisht shumë krenare që djali saj performonte në një skenë aq të madhe.

 

Shikime: 4
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *