E vendosën më në fund/ Tani e tutje, Sara dhe Geliani janë në “Për’puthen” vetëm për njëri-tjetrin

Disa ditë më parë, Sara u deklarua vetëm për Gelianin në ‘Për’puthen’, duke thënë se nuk i pëlqejnë më asnjë nga djemtë e programit.

“Për momentin fokusi im je vetëm ti, ti je arsyeja pse po rri këtu”, u shpreh Sara teksa sytë i kishte të mbushur me lot.

Në puntatën e transmetuar ditën e sotme, po ashtu edhe Geliani u deklarua se është në progam vetëm për Sarën. Ai tha se nuk ka ndjenja për asnjë në program, por vetëm për Sarën.

“Nuk e shoh veten me asnjë tjetër nga vajzat. Ka qenë një ndër pëlqimet e mia. Do ta shikojmë më vonë se si do të shkojë. Takimi me Sindin ka qenë shumë i bukur por unë nuk kam ndjenja, me vajzat e tjera unë kam shumë respekt. Kjo është deklarata ime”, tha Geliani.

Kjo deklaratë u finalizua me një kërcim romantik nën tingujt e muzikës së Ed Sheeran.

Shikime: 4
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *