Delegacioni i BE në Tiranë: I dhuruam Shqipërisë 4.2 milion euro për pandeminë!

Delegacioni i Bashkimit Europian në Tiranë, shprehet se që prej fillimit të pandemisë, i ka dhuruar Shqipërisë pajisje mjekësore të specializuara për parandalimin dhe trajtimin ndaj Covid-19. Në një postim që ka bërë në rrjetet sociale, delegacioni i BE shprehet se shuma totale e këtyre pajisjeve arrin në 4.2 milionë euro.

“Pajisje mjekësore të specializuara për parandalimin dhe trajtimin e #Covid19 me një shumë totale prej 4.2 milionë Euro i janë dhuruar Shqipërisë që nga fillimi i pandemisë” shkruhet në delegacionin e BE në Facebook!

Me anë të një fotoje ata kanë shpjeguar edhe disa pajisje të cilat janë sjellë prej tyre në vendin tonë duke referuar saktësisht sasinë e mallit që kanë publikuar.

 


Step 2: Place this code wherever you want the plugin to appear on your page.

Pajisje mjekësore të specializuara për parandalimin dhe trajtimin e #Covid19 me një shumë totale prej 4.2 milionë Euro i…

Posted by European Union in Albania on E hënë, 3 Maj 2021

Shikime: 4
Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *